Om oss

Vi vill levandegöra stadskärnan och är övertygande om att vi gör det bäst tillsammans. Därför har Stadsutveckling Sundsvall, Fastighetsnätverk Sundsvall City och Sundsvalls kommun tillsammans utvecklat en gemensam hemsida som förenklar bokningen av ett antal platser i utomhusmiljön mitt i stadskärnan. På ett enkelt sätt får företag, föreningar och privatpersoner en bra överblick över ett urval av bokningsbara platser. Samtidigt framgår vilken typ av aktiviteter som lämpar sig bäst på respektive plats, vilka tillstånd som krävs och länkar till bokning.

Vad och för vem?

Vill ni ge ert företag eller organisation en möjlighet att synas i en kreativ miljö? Då kan dessa platser vara de perfekta ytorna för att lansera nya produkter, visa upp sin verksamhet, arrangera kick-off, företagsevent eller utställningar.

Behöver din förening en livfull plats för att visa upp er verksamhet kan dessa platser vara lämpade för träningsaktiviteter, musik, dans, teater och annan marknadsföring?

Fyller du år och vill fira din dag på ett nytt och roligt sätt? Boka då en gata, park eller innergård och bjud in dina vänner.

Detta är några exempel på vad som kan arrangeras på de platser mitt i stadskärnan, som vi nu har förenklat tillgängligheten till.
Ta chansen att ta plats mitt i din stad och gör stadskärnan mer livfull!

Läs mer om hur vi hanterar GDPR.

Kontaktuppgifter

För frågor gällande bokning kontakta:

Jonas Albecker, VD/Stadsutvecklare
Stadsutveckling i Sundsvall AB
E-post: albecker@stadsutvecklingsundsvall.se
Tel: 070-674 73 72

VÅRA
PLATSER

TÄNK PÅ

OM OSS